Beázások javítása

Beázások javítását vállaljuk Budapest és környékén ingyenes felméréssel. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk kizárólag kiváló és lelkes szakemberekkel dolgozik együtt. Kedvező árakkal várjuk önt.

Beázások javítása

Beázások javítását vállaljuk Budapest és környékén ingyenes felméréssel. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Cégünk kizárólag kiváló és lelkes szakemberekkel dolgozik együtt. Célunk, hogy a piacon elérhető legjobb minőségű szolgáltatást tudjuk biztosítani kedvező áron.

Számos oka lehet annak, hogy beázik a fal, ezzel teret engedve a különböző kórokozóknak, s kellemetlen szagoknak. Elsősorban a forrását kell megszüntetni, majd ezt követően jöhet a fal helyretétele, melyben mi segítséget nyújtunk önnek! Ha beázott otthona és van lakásbiztosítása, akkor először mindenféleképpen a biztosítóval vegye fel a kapcsolatot.

Nem érdemes sokáig várni, mert a beázást könnyen követheti a penész megjelenése. Kérje ingyenes felmérésünket és egyeztessen szakemberünkkel a javítással kapcsolatban. Minden munkánkra számlát adunk és garanciát biztosítunk.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy szeretné igénybe venni a segítségünket a beázás javításában, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 7:00 - 19:00 óra között a +36 (20) 437 03 55 telefonszámon és mi örömmel segítünk önnek.

Ajánlatkérés
Beázások javítása

Beázás javítás árak

Egy alapos vizsgálat után tudunk árat szabni, ugyanis egy egészen pici beázástól kezdve hatalmas is lehet, s nagyobb károk esetében a fal szerkezete komolyabb javításokra szorulhat. Az sem mindegy, milyen anyaggal történt a baleset, így mindenképpen szükséges egy előzetes szemle. Mi először mindig megkeressük a beázásnak a forrását. Megeshet, hogy nem csak egy forrás van, hanem több is, így ezeket mind ki kell javítani. Épp ezért csak a helyszínen tudunk árat mondani, mivel ismerünk kell a helyzetet.

Gipszkarton beázás javítása 

Előfordulhat, hogy a rossz szigetelésnek, egy elmozdult cserépnek, vagy egy szimpla csőtörésnek beázás a vége, ami kisebb mennyiségben falon nem is okoz különösebb fejfájást, azonban ez gipszkarton esetében jelentősen más következményeket von maga után. Mivel egy papíralapú anyagról van szó, ha elázik, a szerkezete is rongálódik, egyszerűen málni kezd, ami további problémákat eredményezhet. Ezért hát, ha ilyen történik, mindenképpen bontani kell, s ha volt benne szigetelés, azt is szükséges eltávolítani, majd kicserélni.

Beázások javítása
Beázások javítása
Beázások javítása

Ázott fal festése

A beltéri falak javítása nagyban függ a vízzel érintkezés idejétől és a sérülések típusától.

Olyan beltéri helyiségek esetében, ahol a mennyezet is sérült, különböző foltokat hagyva maga után, festés előtt egy alapos átvizsgálás szükséges, ugyanis a foltok alapja hidrofil, így víz alapú festékekben oldható, ellenben a száraz foltokkal, melyek eltüntetése jelentősen bonyolultabb.

 A víz alapú festékekkel érintkezve a nedves rész feloldja azt, s a lefedést követően is átüt, ami által nem biztosít tökéletes fedést.

Először alaposan megtisztítjuk a szennyezett felületet egy speciális oldatos, forró vizes szivaccsal - komolyabb foltok esetében kefével -, majd azt lemossuk tiszta vízzel. Ha esetlegesen fekáliával fertőzött, az illetékes egészségügyi hatósági útmutatója alapján távolítjuk el.

A kiszárítás nagyon fontos, mivel addig nem vihetjük fel a festéket, melyet szárító berendezéssel, a helyiség nagymértékű fűtésével, vagy szellőztetéssel érünk el, míg a fal nedvességi szintje 5% alá nem csökken.

A málló, töredező festékréteget eltávolítjuk, s egy csiszolólap segítségével megtisztítjuk a kapott felületet.

A megdolgozott részt kiegyenlítjük egy külön erre a célra kitalált anyaggal, melyből szintén többféle típus létezik, de az, hogy melyiket alkalmazzuk, a sérülés mértékétől függ.

Az eddigi foltokat, hogy ne legyen már velük gondunk, egy, vagy kettő réteg fehér falfesték felvitelével blokkoljuk, ami megköti a vízben oldódó anyagok nagyját. Ha ez megszáradt, s úgy véljük, nincs szükség több rétegre - általában csak komolyabb beázások esetében kerül rá sor -, mehet rá a megrendelő által kiválasztott színű festék. 

Beázás okai 

Számos oka lehet annak, hogy otthonunkat jobb esetben csak beáztatja, s nem eláztatja a víz, de bárhogy is, célszerű ezt mielőbb megszüntetni, majd a keletkezett károkat kezelni, mert a nedves fal számos betegségnek enged teret. Egyik leggyakoribb formája a csőtörés/repedés, ami egészen súlyos esetben el is áraszthatja az érintett helyiséget, vagy akár az egész házat is. Ez esetben kezdésként erre specializálódott szerelőhöz kell fordulni, s ezután a keletkezett kár eltüntetése érdekében szakemberhez.

Ha a falon alulról felfelé kúszik a vizesedés - akár több, mint egy méter magasra is feljuthat -, ott a talajvíz lesz a hibás. Főként a melegebb évszakokban jellemző ez a probléma. Hogyha nincs megfelelően szigetelve a ház, könnyűszerrel okozhat vizesedést, beázást szinte bárhol. Mikor a tető megsérül, a cserepek nem illeszkednek megfelelően, vagy akár repedezettek, töröttek, az beengedi az esővizet, mely, ha kis mértékben is, de elkezdi rongálni a fal szerkezetét, s csakhamar komoly gondokat okozhat.

Ha a fürdőszobában a vizesblokk elemei károsodnak, nem csak a mi, de szomszédaink falai is károsodhatnak. Az ereszcsatornákat is, mint minden mást, néha nem árt karbantartani, mert az eltömített, esetleg sérült részeken a nem megfelelő célú használat esetében az esővíz akár a házban is kiköthet. Nem feltétlen nálunk van a hiba, ha a fal ázik, főleg, ha vannak szomszédaink, akiknél ugyanolyan esélyekkel előfordulhatnak a problémák. 

Beázások javítása
Beázások javítása

Beázás szakértő 

A külön erre a célra specializálódott szakértők hamar felmérik a kár mértékét, s ez alapján tudják ismertetni a célszerű kezelés kimenetelét. Mindenképp érdemes szakértőre hagyatkozni, ha nem szeretnénk magunkat a kelleténél nagyobb költségekbe verni, sokszor feleslegesen, mert a nem megfelelő eljárás után hamar kiújulhat a probléma. A beázás szakértők már számtalan alkalommal találkoztak beázással, így sokkal hamarabb megtalálják a probléma forrását, ráadásul tudják, hogy egy adott problémát hogyan lehet a legkönnyebben orvosolni.

Beázott fal szárítása

Erre van egy külön gépezet, ami levegő fúvás segítségével szárítja a falat, de megoldás lehet a helyiség alapos befűtése, ám ez többnyire a hidegebb évszakokban ajánlatos. Melegebb napokon a szellőztetés is segít, az azonban jelentősen hosszabb ideig tart, mint a többi lehetőség. A legjobb és leggyorsabb megoldás természetesen egy speciális szárítógépnek a beszerzése, de ha erre nincs módja, akkor tökéletesen megfelelhet a befűtés, vagy a kiszellőztetés, de számolni kell vele, hogy ez sokkal tovább fog tartani.

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberre? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a felhasználandó anyaggal kapcsolatban egyeztetne? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 17:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 437 03 55

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!
Beázások javítása
Beázások javítása
Beázások javítása
Beázások javítása
Beázások javítása
Beázások javítása

Pest megye egész területén biztosítjuk a szolgálatásunkat!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza