Gipszkarton szerelés

Gipszkarton szerelés Budapest és Pest megye egész területén! Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket akkor hívja a telefonszámunkat és segítünk önnek örömmel.

Gipszkarton szerelés

Gipszkarton szerelés Budapest és Pest megye egész területén! Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ha szeretné igénybe venni a segítségünket akkor hívja a telefonszámunkat és egyeztessen le velünk egy időpontot a felméréshez. Hívjon, örömmel segítünk!

A gipszkarton fal egy könnyed, laza szerkezet, ami gyorsan felhúzható, viszonylag kevés pénzből, így igen közkedvelt eszköz lett. Mindamellett, hogy plusz helyiséget adhat, jó megoldás lehet épületgépészeti és elektromos vezetékek elhelyezésére, valamint hang- és hőszigetelésre egyaránt. 

A gipszkarton előnyösebb a sima vakolattal szemben, mivel hamarabb kiszárad, így sokkal hamarabb el lehet kezdeni a festést, tapétázást. Ráadásul sokkal rövidebb idő felrakni a gipszkartont, mint felhordani a vakolatot. Egy tapasztalt szakembernek a gipszkarton felhelyezés már rutin, nagyon gyorsan meg van. A gipszkartonokból lehet választani vékonyabbakat, illetve vastagabbakat is, de mi azt ajánljuk, hogy inkább vastagabb legyen. Vizes helyiségekbe, mint például a fürdőszoba mi a vízálló gipszkartonokat ajánljuk.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy a segítségünket szeretné kérni a gipszkarton szerelést, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 7:00 - 19:00 között a +36 (20) 437 03 55 telefonszámon és mi örömmel segítünk önnek.

Ajánlatkérés
Gipszkarton szerelés

Gipszkartonozás Budapest

Vállaljuk a gipszkartonozást Budapesten! Ha úgy gondolja, hogy gipszkartont szeretne otthonába, akkor mi mielőtt még bármit is elkezdenénk csinálni, kimegyünk egy helyszíni felmérésre. Ilyenkor megnézzük, hogy mekkora területet kell gipszkartonozni, milyen vastagságúra lesz szükség, és még sok minden mást. 

Ilyenkor lehet megbeszélni a konkrét igényt, mint például a gipszkarton válaszfal, álmennyezet, vagy bármi más gipszkartonból elkészíthető dolgot. Ekkor adjuk át Önnek az árajánlatot is, amellyel hangsúlyozzuk, hogy semmire sem kötelezzük Önt. Ha minden megfelelő, akkor természetesen elkezdjük a gipszkartonozást, a végeredmény garantáltan tökéletes lesz!

Gipszkarton szerelés
Gipszkarton szerelés

Gipszkarton szerelő

Egy jó gipszkarton szerelőt nehéz találni, de nem lehetetlen. Sokan gondolják úgy, hogy majd ők megcsinálják, elvégre ez egy egyszerű munka. Sok mindent meg lehet csinálni otthon egy kis kézügyességgel, de higgyen nekünk, a gipszkartonozás nem egy DIY cselekvés. 

Könnyen el lehet rontani, egy tapasztalatlannak sokkal, de sokkal több időbe telik, ráadásul a végén, ha rossz, akkor le kell szedni és szerelőt kell hívni. Sokkal egyszerűbb átlépni a csináld magad tevékenységet és már egyből szerelőt hívni. Egy gipszkarton szerelő - mint mi is - egyből tudja, hogy mit kell csinálnia, nincsenek kérdések, nincsen fejvakarás, csak munka van és tökéletes eredmény.

Gipszkartonozó

Ki is a gipszkartonozó? Manapság már nincs külön gipszkartonozó, mindenki, aki ért a gipszkartonozáshoz annak van még más szakterülete is. Ilyen a szobafestés mázolás (mint a mi esetünkben), de akár egy kőműves is érthet a gipszkartonozáshoz. 

A gipszkartonozó feladata egyszerű: gipszkarton burkolatoknak a szerelésével, karbantartásával és javításával foglalkozik. Védő vagy díszítő burkolatok készít épületeknek a külső és belső területein. Ma már gipszkartonból bármi meglehet csinálni, csupán a képzelet szab határt ehhez. Ha szeretne valami igazán egyedit, akkor hívjon ki minket! 

De ha csak egy egyszerű gipszkartonozást szeretne otthonában, akkor is minket hívjon ki!

Gipszkartonozás

A gipszkartonozás egy komoly és felelősségteljes munkakör. A gipszkartont számtalan úton-módon fel tudjuk használni. Használhatjuk vezetékek elrejtéséhez, hang és hőszigeteléshez, de különböző dekorációs elemeket is létre tudunk vele hozni. A legtöbben válaszfalakat szoktak kérni. Például ha van egy szoba, amelyet szeretnénk kettéválasztani (egy testvérpár szobája), akkor egyszerűen felrakunk egy gipszkarton válaszfalat. Sokkal egyszerűbb, gyorsabb és költség hatékonyabb, mint téglafalat építeni. 

Ha a későbbiekben mégsem kell már a fal, akkor egyszerűen ki lehet szedni a helyéről, nem jár akkora munkával, mintha tégla falat bontanánk le. Ha felhúztuk a falat, akkor nem kell várni sokat, el lehet kezdeni a festést, tapétázást. Másik népszerű igény az álmennyezet építése. De akár falfülkéket, beugrókat is csinálhatunk gipszkartonból, így rendkívül egyedi és praktikus lesz otthonunk.

 Csak a képzelet szabhat annak határt, hogy mennyi mindent hozzunk ki a gipszkartonból. 

Gipszkarton szerelés
Gipszkarton szerelés
Gipszkarton szerelés

Gipszkarton szerelés mennyezetre 

Abban az esetben, ha a gipszkarton a mennyezetre kerül, álmennyezetnek nevezzük. Mint a sima elválasztó/hő- és hangszigetelő falaknál, itt is szükség van egy stabil tartóvázra, amire aztán felkerül a gipszkarton lap, melybe bele helyezhetőek különféle világítások, csövek, kábelek. A gipszkartonozásnál figyelni kell arra, hogy megfelelő gipszkartont válasszunk. 

A mennyezetre egy 12,5 mm-es gipszkartonra van szükség. Ha az álmennyezet konyhába, vagy fürdőszobába kerül, akkor mindenképp szükség van arra, hogy a gipszkarton vízálló legyen. Fontos az is, hogy a vázhoz milyen felfüggesztést választunk, mivel itt is el lehet rontani a dolgot. Maga a váz sem mindegy, hogy milyen, itt választhatunk az egy, vagy két szintesek között. Figyelembe kell venni a tűzvédelmi szabályzatot is, és annak megfelelően kell építkezni. Végig kell gondolni, hogy mit szeretnénk a plafonra. Ha súlyosabb dolgokat akarunk, mint például függő polcok, vagy más bútorok, akkor azokat feltétlenül a födémhez kell rögzíteni, nem az álmennyezetre, amelynek kevés a teherbíró képessége.

Beszakadt gipszkarton javítása

Ha megsérült a gipszkarton akkor nem kell csüggedni, nem kell az egészet leszedni. Amit tennünk kell: venni kell egy a javítandó lappal azonos vastagságú gipszkarton lapot. A mérete legyen nagyobb, mint a javítandó felület nagysága. A sérült részen kijelöljük az új lap területét. Ezt követően a lapot óvatos kivágjuk olyan formában, mint amilyet felrajzoltunk. Ezután előkészítjük az új lapdarabot is. 

A sérült részt óvatosan kiemeljük, majd a lyukba két darab CD-profilt helyezünk és rácsavarjuk a laphoz. Ezt követően a lapot rögzítjük, majd a hézagokat kitöltjük egy hézagoló anyaggal. A legvégén átgletteljük az egészet, majd ha megszáradt, akkor lecsiszoljuk. Az így kijavított falat ezt követően már bátran újra festhetjük vagy tapétáztatthatjuk. 

Ne feledje: szép munkát csak úgy tud elérni, hogy ha szakembert hív. Hívjon minket és mi kijavítjuk beszakadt gipszkartonját!

Gipszkarton szerelés

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberre? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a felhasználandó anyaggal kapcsolatban egyeztetne? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 17:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 437 03 55

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!
Gipszkarton szerelés
Gipszkarton szerelés
Gipszkarton szerelés
Gipszkarton szerelés
Gipszkarton szerelés
Gipszkarton szerelés

Pest megye egész területén biztosítjuk a szolgálatásunkat!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza