Szobafestés

Szobafestés, tisztasági festés kedvező áron egész Pest megyében vállalunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Hívjon minket és mi örömmel segítünk. Utánunk csak szép szoba és tisztaság marad.

Szobafestés


Szobafestés ára: 790 Ft / m2.

Szobafestést Pest megye egész területén vállalunk. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Ingyenes helyszíni felmérés után korrekt ajánlatot és precíz munkát adunk ki a kezünkből. Ha lakását szebbé, otthonosabbá szeretné varázsolni hívjon bizalommal. Ügyfeleim tőlem a legjobb szolgáltatást kapják, korrekt áron, pontos határidővel! 

Hogyan tudja igénybe venni szolgáltatásunkat? Hívja ügyfélszolgálatunkat és kérjen egy időpontot az ingyenes felméréshez. Szakemberünk felkeresi önt és megtekinti a szobát, melyet szeretne kifesteni. Ezt követően teszünk önnek egy ajánlatot a munka elvégzéséhez, melyben megtalálható lesz a pontos ár, a munka megkezdésének pontos ideje.

Ha az ajánlatunkat elfogadja, akkor a megjelölt napon szakembereink megjelennek önnél és megkezdik a munkát. Amikor végeztek, akkor önnel együtt áttekintik a festés minőségét és ha ön is elégedett, akkor munkatársaink minden eltakarítanak maguk után, illetve segítenek vissza pakolni minden bútort a helyére.

Utánunk nem marad más, mint tökéletes munka, rend és tisztaság.

Amennyiben megválaszolatlan kérdései maradtak vagy a segítségünket szeretné kérni szobafestés kapcsán, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 7:00 - 19:00 között a +36 (20) 437 03 55 telefonszámon és mi örömmel segítünk önnek.

Ajánlatkérés

Szobafestés árak

Minden munka más és más, így a szobafestés ára sem egységes. Számít például, hogy milyen hibák található a falon, hogy a szobából mi pakolunk -e ki vagy már egy üres szoba vár minket és számos hasonló tényező. Emiatt a szobafestés végső árát minden esetben a helyszíni felmérés során határozzuk meg.

Hívjon minket és szakemberünk 72 órán belül kiérkezik a helyszínre. A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot, mely tartalmazni fogja a szobafestés árát és a várható munkakezdés időpontját. Hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Szobafestés
Szobafestés

Szobafestő

Hosszú évek kemény tanulása, mire valakiből szobafestő lehet, hiszen el kell sajátítania különféle technikákat, megismerni a festékeket, felismerni a falak típusát, állapotát, és esetleg azt javítani is tudja, ha szükséges. A szakma nem ám egy ecset és némi festék, hanem ennél sokkal több. Mind az eszközöket, mind a kezeléseket, összetevőket tudni kell, máskülönben nagyobb kár keletkezhet a falon, mint amennyire megérte volna lefesteni, felújítani. 

Egy szobafestőnek illik ismerni az újabb trendeket, tudnia kell, hogy mi néz ki jól, de emellett tudnia kell azt is, hogy mi a praktikus, mi a jó döntés. Egy jó szakember számára a márkák és cégek nem ismeretlenek, egy jó szakember biztosan nem fog silány minőségű festékkel festeni. A tökéletes végeredmény titka a jó minőségű eszközök, a festő kézügyesség és tudása. Enélkül nem lehet igazán szép eredményt elérni. Ezért is ajánlatos hivatásos festőre bízni otthonunkat, olyanra, mint amilyenek mi vagyunk!

Modern szobafestés

A technikák az igényekkel együtt évről-évre megújulnak, amiket nekünk, festőknek is kötelességünk tudni, hogyha szembe kerülünk egy bonyolultabb munkával, gond nélkül oldhassuk meg, a megrendelő elképzelése alapján. A színek játéka nem csupán szebbé teszi a környezetet, hanem üzenetet is hordoz, mint például az ottani elvárt, illetve megteremtett hangulatról, vagy akár az ott lakók személyiségéről.

A divatok változnak, a fal azonban legtöbb esetben nem csak egy évig olyan, amilyen, de rendszeresen bővül a repertoár. Lehet akár mozaik, csíkos, váltakozó, akár 3D-s, térhatású is. Manapság lassan bármit ki lehet hozni némi festékből, csupán a képzelet szab neki határt. Hagyatkozhat a trendekre, de akár saját ízlésére is, mi biztosítjuk afelől, hogy álmai falát meg tudjuk valósítani. A modern szobafestésnek az a rendkívül nagy előnye, hogy ha kiegészül modern bútorokkal akkor az egy olyan harmóniát tud teremteni, amelyben biztosan mindenki jól érzi magát. Egy irodában a modern festés igazán innovatív lehet, ösztönző hatást tud nyújtani. 

Szobafestés
Szobafestés

Kreatív szobafestés 

Sokunk szívesebben él, vagy dolgozik egy szépen kifestett, ötletes helyiségben, mint egy egyszínű, sokszor komor szobában, ráadásul sosem árt a felújítás, változás. Lehet akár hosszú évekre szóló látvány is, de ha nem tetszik, netán másra vágynánk, bármikor változtatható, így nem von semmilyen komolyabb kötelezettséget maga után.

Szép lehet egy hangulatosra mázolt tér is, de már annyiféle lehetőséget nyújtanak számunkra a festők, hogy ajánlatos átgondolni egy változatosabb, egyedibb lehetőséget, ami egészen biztosan nem fog visszaköszönni egyik ismerősünk, rokonunk faláról sem. A kreatív szobafestés kifejezetten ajánljunk gyermekszobákba, vagy épp művészemberek szobájába. Rendkívül ösztönzően tud hatni egy kreatív fal, gondolatébresztő és felvidító képet tud nyújtani.

Szobafestés Budapesten

Budapesten manapság rendkívül sokan foglalkoznak szobafestéssel. Ez mondhatni egy jól menő szakma, így ezt is ki is használják azok, akik csak a pénzszerzési lehetőségeket látják benne. Ezeket az alakokat jobb elkerülni, ha az ember szép eredményt akar elérni. A jó szakember kiválasztása nehéz feladat, ám nem lehetetlen. A legjobb ha mindig megnézi, hogy az adott szakembernek milyenek a referencia munkái, és győződjön meg róla, hogy azok valós képek, tényleg az adott festő munkáit ábrázolják. 

Ha megnézi a mi munkáinkat, akkor láthatja, hogy mi rendkívüli módon odafigyelünk a minőségre és extra munkákat is elvállalunk, legyen szó bármilyen igényről, mi megoldjuk. Hívjon minket bátran, s mi lehetőségeinkhez mérten kimegyünk budapesti lakásába felmérni a helyzetet, hogy felkészülten állhassunk neki a számunkra kiszabott munkának. Ha kihív minket, akkor mi már tudunk Önnek mondani egy fix árat, amelyért mi tökéletesre varázsoljuk otthona falait.

Szobafestés
Szobafestés

Szobafestő, mázoló, tapétázó

Napjainkban igen nagy divatja van otthonunk minél személyesebbé tételének, amihez mi minden lehetőséget meg is adunk. Ha van bármiféle elképzelése, vagy tanácsra lenne szüksége falának lefestésével, tapétázásával, netán mázolással kapcsolatban, keressen minket bizalommal! Csak a képzelet szabhat annak határt, hogy milyen legyen a szobája. Szeretne egy szép, díszes tapétát, de nem akarja, hogy sok, giccses legyen? Válasszon csak egy falra tapétát, így még jobban kihangsúlyozza a mintázatot, de mégsem kelt zsúfolt hatást. Számtalan módja van annak, hogy otthonunk minél szebb, izgalmasabb, vagy akár nyugodt, letisztult legyen. Ha egyáltalán nincs ötlete, akkor is forduljon hozzánk, együtt biztosan kitalálunk valami igazán jót. 

Épületek, lakóterek külső és belső, felületi munkák; festés, mázolás, tapétázás. Feladatunk a felület megtisztítása, kijavítása, kiegyenlítése, majd egy (/vagy több) külső réteg felhordása. A falfelület kezelése, alap munkák elvégzése különböző minőségű és anyagú eszközök alkalmazása a meghatározott technológia alapján. Elő-és utómunkák elvégzése, a lefedni kívánt felület előkészítése, a kiválasztott anyag szakszerű felvitele. 

Szeretne többet tudni?

Terveivel kapcsolatban szeretne egyeztetni egy szakemberre? Kíváncsi, hogy mennyi ideig tartana a munka elvégzése? Pontosan milyen összeggel kell számolnia? Esetleg a felhasználandó anyaggal kapcsolatban egyeztetne? Hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon reggel 8:00 és délután 17:00 között és kérje szakemberünk segítségét.

+36 (20) 437 03 55

Szeretne egyedi árajánlatot kapni? Kattintson a szöveg alján lévő gombra és adja meg a nevét, email címét, telefonszámát és írja le részletesen miben is lehetünk az ön segítségére. Fontos, hogy telefonszámot mindenképpen adjon meg, illetve a leírásban jelölje meg, hogy szükség esetén milyen időpontban hívhatja szakembereinket, ha az szükséges.

Online ajánlatkéréshez kattintson ide!
Szobafestés
Szobafestés
Szobafestés
Szobafestés
Szobafestés
Szobafestés

Szobafestés Budapest és Pest megye egész területén!

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém, Budapest, I. kerület, II. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerlet, XVI. kerület, XVII. kerület, XVIII. kerület, XIX. került, XX. kerlület, XXI. kerület, XXII. kerület.

Vissza